LCN Wilde Pedique silver plus & Mycose nagels  

 

LCN Wilde Pedique silver plus – een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycostische componenten nog beter ondersteunt.

 

 

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur of spray. De mykosept spray is verkrijgbaar in de praktijk (zie ook producten).  

 

Prijslijst

LCN Wilde Pedique reparatie per grote teennagel               € 31,00

LCN Wilde Pedique reparatie per  overige teennagel          € 16,50

 

LCN Wilde Pedique Gelnagel Set                                               € 43,50     (gezonde nagels)

 LCN Wilde Pedique French Pedicure Gelnagel Set               € 52,50

(gezonde nagels)

 

LCN Wilde Pedique Gelnagel Set                                               € 111,00

(reparatie/schimmelnagels)

LCN Wilde Pedique French Pedicure Gelnagel Set               € 121,00

(reparatie/schimmelnagels)

 

LCN Wilde Pedique Nagel Reparatie 1 nagel +                     € 67,00

French Pedicure alle nagels

LCN Wilde Pedique Nagel Reparatie 2 nagels +                   € 81,00

French Pedicure alle nagels

 

Nagelreparatie LCN Wilde Pedique

Veel mensen kampen met nagelproblematiek, van schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd ), psoriasisnagels tot gebroken of gespleten nagels. Vele van deze veranderingen zijn zichtbaar en geven een onaantrekkelijk beeld. Veel mensen schamen zich hiervoor en durven om deze redenen geen open schoenen te dragen. Met de LCN Wilde Pedique plus gelnagels kunnen uw nagels weer geheel of gedeeltelijk gecorrigeerd / gerepareerd worden en zullen uw voeten / nagels er weer goed verzorgd uitzien, waardoor u zich zelfverzekerder zal gaan voelen.

 

LCN Wilde Pedique
LCN Wilde-pedique plus is een éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Deze WILDE-PEDIQUE plus bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotisch (anti-schimmel )component Piroctone Olamine, deze gel is dan ook uitermate geschikt om mycosenagels ( schimmelnagels ) te corrigeren voor een optisch en cosmetisch resultaat. Het product is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel.

 

Behandeling bij correctie
Als een nagel gecorrigeerd / gerepareerd gaat worden, dan wordt de teen ontsmet en de geïnfecteerde ( schimmel ) nagel word zoveel als mogelijk verwijderd d.m.v. frezen. Hierna wordt de gel aangebracht en gemodelleerd tot de vorm van de nagel. Er worden 2 gel lagen aangebracht, die ieder onder de Uv-lamp uitgehard worden. Bij Schimmelnagels raad ik altijd een anti-schimmel product aan. “ Mykosept “ van LCN. Dit in combinatie met de gel, bestrijdt de schimmel optimaal. De gelnagel groeit met de natuurlijke nagel mee en als er geen problemen voordoen, dan kun je hem met de natuurlijke nagel uitlaten groeien. Ik adviseer om de 4 – 6 weken terug te komen voor een afspraak om evt. aanpassingen aan de nagel aan te brengen waar nodig, tevens het verloop van de nagel te beoordelen.

  • Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
  • Betaling met pin mogelijk.
  • Bij verhindering dient de afspraak minimaal 48 uur van te voren schriftelijk of telefonisch te worden afgezegd.

    Indien u binnen 48 uur de afspraak annuleert dan wordt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling(en) in rekening gebracht.

  • Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2019.